Par mums

GP Systems ir inženierbūvniecības uzņēmums , kas kopš 2005. gada nodrošina turn-key tipa pilna cikla risinājumus, kurā ietilpst juridiskie darbi, inženiertehniskā izpēte, projektēšana, instalācijas, būvniecība, nodošana ekspluatācijā.

askdfhjaskdfhaksdhfkjdsh

GP Systems monitoringa centrs nodrošina tīklu bojājumu novēršanu visā Latvijas teritorijā 3h laikā 24/7.

Uzņēmums savā pastāvēšanas laikā pierādījis sevi kā profesionālu, punktuālu un stabilu sadarbības partneri, darbojoties gan kā kvalitatīvs telekomunikāciju būvnieks, gan kā ģenerāluzņēmējs sekmīgi vadot projektus, gan arī kā apakšuzņēmējs, piedāvājot savu kvalificēto speciālistu pakalpojumus atsevišķu darbu veikšanai.

Mēs piedāvājam

Pakalpojumiem ir neierobežota ģeogrāfiskā pieejamība, kas nodrošina to sniegšanu ne tikai lielākajās pilsētās, bet arī Latvijas lauku reģionos.

Lielā pieredze, kvalitāte, kā arī ātra un uzticama apkalpošana ir mūsu pamatvērtības.

dgdghxcvxcvb
sfsdfgsdfgmcnbcnvb
fghjfgjhfgjhfjh

xcvxcvb

fgjhfgjh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

BRL robežas 6 torņu projekts

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

ISO 14001 palīdz GP Systems demonstrēt apņemšanos ierobežot un samazināt ietekmi uz vidi, izmantojot pārbaudītu un pasaulē atzītu sistēmu. Sertificēta Vides pārvaldības sistēma ISO 14001 apliecina organizācijas atbildīgu attieksmi pret vidi, tās darbību ietekmes uz vidi mazināšanu. GP Systems ir inženierbūvniecības uzņēmums , kas kopš 2005. gada nodrošina turn-key tipa pilna cikla risinājumus, kurā ietilpst juridiskie darbi, inženiertehniskā izpēte, projektēšana, instalācijas, būvniecība, nodošana ekspluatācijā.

Monitoringa centrs

GP Systems monitoringa centrs nodrošina tīklu bojājumu novēršanu visā Latvijas teritorijā 3h laikā 24/7. Uzņēmums savā pastāvēšanas laikā pierādījis sevi kā profesionālu, punktuālu un stabilu sadarbības partneri, darbojoties gan kā kvalitatīvs telekomunikāciju būvnieks. Uzņēmums savā pastāvēšanas laikā pierādījis sevi kā profesionālu, punktuālu un stabilu sadarbības partneri, darbojoties gan kā kvalitatīvs telekomunikāciju būvnieks.


echo 'Hello world!';
aaa     aa     a

Pastāvēs, kam nav kur apsēsties.

GP Systems ir inženierbūvniecības uzņēmums , kas kopš 2005. gada nodrošina turn-key tipa pilna cikla risinājumus, kurā ietilpst juridiskie darbi, inženiertehniskā izpēte, projektēšana, instalācijas, būvniecība, nodošana ekspluatācijā.

LV